Parteneriate

Parteneriate

Parteneriate și Colaborare 


În scopul prestării serviciilor de chirie auto cât mai calitative, a dezvoltării  continue pe piața de chirie auto în Moldova, invităm spre colaborare persoane fizice și juridice care dispun de un parc auto ce poate fi oferit spre închiriere. Firma noastră, ICAB Group S.R.L., oferă servicii de închiriere auto, având drept scop prestarea serviciilor de nișă, cu o experiență de primă clasă, acestea fiind conexe activității pe care o desfășurăm.

De-a lungul anilor, compania CarsRent.md s-a poziționat pe piața locală auto drept unul dintre cei mai importanți și siguri operatori în sectorul de activitate Închirieri auto din Republica Moldova, dezvoltând noi relații și oportunități și oferind servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive.


În prezent, compania noastră se mândrește cu o experiență bogată în domeniu, un personal bine instruit și calificat, prezență fizică cu oficiu și parcare auto, și prezență în mediul online, fiind un lider în acest segment, cât și cu un parc auto variat, ce include automobile începând de la modele din clasa econom, precum: Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Fusion și Volkswagen Jetta, până la mărci din clasa lux și business, cum ar fi Mercedes Benz, BMW, Lexus, Audi și Porsche. Astfel, în dependență de buget, necesitățile și preferințele personale, fiecare client își poate alege cu ușurință un automobil perfect.


Principalele valori ale companiei CarsRent.md sunt respect, pasiunea și excelența în ceea ce facem. 


Totodată, compania noastră oferă servicii adiționale clienților, precum: 

 • livrarea gratuită a automobilului rezervat în raza municipiului Chișinău, cu semnarea actelor de chirie direct în momentul preluării mașinii, la adresa menționată de client;

 • livrare extra-program, în cazul în care zborul clientului se reține sau are loc la ore târzii;

 • transfer de la Aeroportul Internațional Chișinău, în cazul în care clientul solicită să fie întâlnit la aeroport pentru a fi condus la biroul firmei și a semna contractul de închiriere a automobilului solicitat;

 • transfer la Aeroportul Internațional Chișinău, în cazul în care la momentul returnării automobilului închiriat, clientul solicită să-i fie asigurat transferul la aeroport;

 • scăunel pentru copil, pentru o închiriere a mașinii cât mai confortabilă și lipsită de griji.


Motive pentru a colabora cu noi

 • Toată grija asupra mijloacelor de transport se află pe seama noastră, nu trebuie să vă gândiți ce și când trebuie reparat, schimbat sau ajustat.

 • Transparență maximă când mașina este dată în chirie, asigurarea predării și primirii mașinii în condiții cât mai bune, iar dacă sunt depistate nereguli, aceste nereguli sunt înlăturate

 • Unul din cele mai mari procente de returnare a investiției

 • Contracte semnate cu îndeplinirea totală a angajamentelor

 • Asigurarea CASCO a mașinilor pentru evitarea riscurilor și cheltuielilor

 • Testare auto regulată pentru prevenirea defecțiunilor mașinii


Ținând cont de valorile promovate de compania noastră, rezultatele obținute, înalta performanță și calitate a serviciilor prestate clienților noștri, considerăm că o viitoare colaborare cu partenerii noștri va dezvolta și menține relații de lungă durată și avantajoase, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi.

Pentru persoanele interesate, atât fizice, cât și juridice, care dispun de un parc auto ce poate fi oferit spre închiriere, puteți să ne contactați la nr. +373 60 252 252 sau la adresa de e-mail a companiei [email protected].


chirie auto chisinau

Invitatie spre colaborare